Webshop gesloten

Vanuit overheidswegen is bepaald dat er dit jaar geen vuurwerk afgestoken mag worden tijdens oud & nieuw om de zorg te ontlasten.
Wij respecteren deze beslissing wel, maar begrijpen het niet.
Ook het lichtere categorie F1 vuurwerk mogen wij niet overhandigen, versturen of bezorgen.
Dat is helaas de situatie nu en dat vinden wij erg vervelend.
Al 36 jaar onbetwist dé vuurwerkspecialist! Korte wachttijden bij ophalen Garantie op vuurwerk

Corona maatregelen

Helaas zijn wij met z’n allen in een situatie beland die om een andere werkwijze vraagt dan je normaal van ons gewend bent. Corona bepaald onze manier van leven en het enige dat wij kunnen doen is rekening houden met elkaar. Wij proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden zodat de rijen zo kort mogelijk blijven en dus ook, zoals je van ons gewend bent, de wachttijden zo kort mogelijk zullen blijven. En natuurlijk proberen wij de kans op besmetting met het Corona virus zo laag mogelijk te houden voor zowel onze medewerkers, als onze klanten. Maar dat vraagt ook om begrip en medewerking van onze klanten. Vandaar dat wij het een en ander duidelijk willen communiceren:

Waar moet je rekening mee houden:

  • Kom alleen naar de winkel en laat anderen desnoods buiten even op je wachten.

  • Indien je Corona gerelateerde klachten hebt, de afgelopen 10 dagen contact hebt gehad met een door Corona besmet persoon, wacht op de uitslag van een Corona test of besmet bent met het Corona virus: blijf thuis en laat iemand anders je bestelling ophalen.

  • Volg de instructies van ons personeel op en houd rekening met elkaar.

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, binnen en buiten de winkel.

  • Draag een mondkapje en ontsmet je handen bij binnenkomst van de winkel.

Bestellen:

  • Probeer tijdig je bestelling te plaatsen en bij voorkeur online (tijdens de voorverkoop, t/m 29 december 6:00 uur ontvang je bij de meeste artikelen voorverkoopkorting).

  • Kies aan de hand van de drukte indicator (binnenkort beschikbaar) een rustig moment om je bestelling af te kunnen halen.

  • Of er 29, 30 en 31 december een losse verkoop kan plaatsvinden in onze winkel weten wij nog niet. Er mag namelijk maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Meer informatie hierover volgt. Online bestellen blijft sowieso mogelijk t/m 31 december.

Afhalen:

  • Probeer op tijd te komen op het door jou gekozen afhaalmoment. Niet eerder en niet later. Op deze manier kunnen wij de drukte goed spreiden en dus ook de wachttijden voor iedereen zo kort mogelijk houden.

  • Ter plekke controleren wij samen met jou je bestelling. Dit hoef je dus niet nogmaals in de winkel te doen, dus je kunt direct je bestelling meenemen. Hiermee houden wij de doorstroming optimaal.

Heb je besteld en er is uiteindelijk een vuurwerkverbod of lockdown, dan storten wij je aankoopbedrag gewoon terug. Dus geen vouchers en dergelijke.


Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op: info@vuurwerkzoetermeer.nl of 079-316 35 51 (bellen of WhatsApp),

Wij bedanken je alvast voor je begrip.