Webshop gesloten

Vanuit overheidswegen is bepaald dat er dit jaar geen vuurwerk afgestoken mag worden tijdens oud & nieuw om de zorg te ontlasten.
Wij respecteren deze beslissing wel, maar begrijpen het niet.
Ook het lichtere categorie F1 vuurwerk mogen wij niet overhandigen, versturen of bezorgen.
Dat is helaas de situatie nu en dat vinden wij erg vervelend.
Al 36 jaar onbetwist dé vuurwerkspecialist! Korte wachttijden bij ophalen Garantie op vuurwerk

Posteractie

Maak kans op 1 van de 10 Sweetlake Locomotion compound-boxen!

Gedurende de maand december geven wij 10 Sweetlake Locomotion compound boxen weg (t.w.v. € 115,00), door middel van een unieke posteractie. Deze posteractie was de afgelopen vijf jaar al een succes en wordt dus zeker weer gecontinueerd.

Haal de poster op en hang deze goed zichtbaar vanaf de openbare weg aan het raam. Als je een poster hebt hangen, kunnen wij gedurende de maand december aanbellen en je gelukkig maken met een Sweetlake Locomotion compound box! Zorg wel dat er iemand thuis is rond 19:00 uur, want anders proberen wij het een deur verder. De dagen dat wij aan kunnen bellen zijn vooraf niet bekend, maar het zijn sowieso geen zon- of feestdagen.

Posters zijn verkrijgbaar bij:

Vergroot je winkans

Wil je nog meer kans maken om een Sweetlake Locomotion compound box te winnen? Like onze Facebookpagina VuurwerkZoetermeer, plaats een foto van de poster op je eigen tijdlijn en tag @VuurwerkZoetermeer hierin.

Live via Facetime

Wat het nog extra leuk maakt is dat via onze Facebook pagina VuurwerkZoetermeer het moment van uitreiken live te volgen is. Dus like onze Facebook pagina en houd in de gaten of wij bij jou in de straat lopen!