Webshop gesloten

Vanuit overheidswegen is bepaald dat er dit jaar geen vuurwerk afgestoken mag worden tijdens oud & nieuw om de zorg te ontlasten.
Wij respecteren deze beslissing wel, maar begrijpen het niet.
Ook het lichtere categorie F1 vuurwerk mogen wij niet overhandigen, versturen of bezorgen.
Dat is helaas de situatie nu en dat vinden wij erg vervelend.
Al 36 jaar onbetwist dé vuurwerkspecialist! Korte wachttijden bij ophalen Garantie op vuurwerk

Voorwaarden

Leverancier

De leverancier van de artikelen waarop deze voorwaarden betrekking hebben ( hierna te noemen de webshop van Vuurwerkzoetermeer.nl ) is Herwijnenzoetermeer.nl, gevestigd op Dorpsstraat 66, 2712 AM Zoetermeer en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 52819418 en BTW-nummer NL1819.38.819.B01


Order

Bestellingen kunnen via de webshop van Vuurwerkzoetermeer.nl worden geplaatst. Wij bevestigen de bestelling via de mail. Let op: Deze orderbevestiging is tevens het afhaalbewijs om de bestelling af te halen in de winkel. Daarnaast kun je de bestelling ook in de winkel inleveren. De voorverkoop duurt tot en met 29 december 2020 06:00 uur of totdat de wettelijk toegestane hoeveelheid opslag is bereikt. Tijdens deze voorverkoop krijg je op de meeste producten extra korting. Dit staat bij ieder product vermeld. 29, 30 en 31 december zijn onze verkoop- en afhaaldagen van het vuurwerk, echter op deze dagen ontvang je geen voorverkoopkorting meer. Online bestellen blijft mogelijk tot en met dinsdag 31 december 2020 12:00 uur en het minimum bestedingsbedrag via de webshop bedraagt € 20,00.


Overeenkomst

Een overeenkomst komt pas tot stand na onze schriftelijke bevestiging.


Prijs

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.


Betaling

Voor de betaling maken wij gebruik van de veilige en betrouwbare betaalsystemen iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal. Indien je desondanks je informatie niet via internet wilt versturen, of geen gebruik kunt maken van iDEAL, Mastercard, Visa of PayPal kun je de order uitprinten en in de winkel inleveren. Je betaalt te allen tijden het gehele aankoopbedrag vooraf.


Levering

Vuurwerk mag volgens de Nederlandse Wetgeving niet bezorgd worden. Je kunt dit afhalen in onze winkel (Dorpsstraat 66 te Zoetermeer) op de wettelijk vastgestelde dagen 29, 30 en 31 december 2020. Vooraf bepaal je welke datum en in welke tijdsperiode je de bestelling wenst af te halen. Volgens de wetgeving zijn er verschillende leeftijden om het vuurwerk af te halen. Zo kan het lichtere vuurwerk dat binnen categorie-1 valt, en het hele jaar verkocht mag worden, alleen door personen afgehaald worden van 12 jaar en ouder. Categorie-2 vuurwerk (het overgrote gedeelte van ons assortiment) kan alleen afgehaald worden door personen van 16 jaar en ouder. Tevens is er een maximum gesteld aan de hoeveelheid vuurwerk die wordt afgehaald: per persoon is dit 25 kg.

I.v.m. de wet- en regelgeving omtrent verpakkingsmaterialen zoals plastic tassen, zijn wij om logistieke redenen genoodzaakt bij iedere bestelling dit in rekening te brengen. Daarom wordt bij iedere bestelling € 0,10 in rekening gebracht, maar daar voor in de plaats krijg je een gratis aansteeklont. Onze excuses dat wij dit zo moeten doen. Een andere verplichting is dat wij een veiligheidsbril bij iedere vuurwerkbestelling voegen. Deze veiligheidsbril berekenen wij niet door.


Afwijking

Je ontvangt tijdig bericht wanneer de betaling niet wordt goedgekeurd. Indien een besteld product niet voorradig is, krijg je hiervoor een gelijkwaardig of duurder artikel in de plaats. Controleer bij het afhalen van je vuurwerk in onze winkel of de bestelling compleet is. Mocht je achteraf gebreken ontdekken, kun je hier geen recht aan ontlenen.


Garantie

Garantie op vuurwerk wordt gegeven op alle siervuurwerkartikelen. Garantie wordt gegeven op de uitwerking van de tubes van het desbetreffende sierartikel. Voorbeeld: Indien een sierartikel gestopt of uitgewerkt is zonder dat alle tubes zichtbaar leeg zijn, dient men het desbetreffende sierartikel te bewaren inclusief de aankoopnota van het desbetreffende sierartikel. Gebreken door ondeskundig gebruik vallen buiten de garantie. Indien bewijsstuk en/of aankoopnota ontbreekt, vervalt iedere vorm van garantie. De garantie bestaat uit een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag van het desbetreffende stuk vuurwerk + 5% extra. De tegoedbon kan alleen ingewisseld worden voor vuurwerk en niet voor geld of andere artikelen dan vuurwerk uit de winkel. Retourneren kan tot en met zaterdag 9 januari 2021.


Aansprakelijkheid

De webshop van Vuurwerkzoetermeer.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het product. Hoewel zorgvuldig op juistheid van de op de website gepubliceerde informatie wordt toegezien, kan deze informatie onnauwkeurigheden of schrijffouten bevatten. De webshop van Vuurwerkzoetermeer.nl is hiervoor niet aansprakelijk.


Contact opnemen met vuurwerkzoetermeer.nl

Indien je vragen, opmerkingen of suggesties hebt over deze verklaring of over Vuurwerkzoetermeer.nl in het algemeen, kan je je richten tot vuurwerkzoetermeer.nl

Graag bij correspondentie over je bestelling, het ordernummer vermelden. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan bekend te zijn en akkoord te gaan met de hiervoor genoemde voorwaarden.